Povești mișto Social Media

Activează-te la Electric Castle 2016 și la alte festivaluri de muzică

Electric Castle și Untold și Summer Well și alte festivaluri bat la poarta plăcerii și intră fără să aștepte răspuns.
Rămăsesem între cuvinte mai devreme, știți dumnevoastră cum sunt momentele în care nu fac ele click & te ridici de la masa de scris și faci cercuri în pătrățele, și mi-am tornat niște Silent Strike în paharul cel mare. Am așteptat să-și facă efectul și, după ce a făcut asta, am zis că parcă nu e cadrul bine așezat, adică muzica de genul aista are nevoie de aer, de bere, de noapte, de atmosferă, de sărituri, fără sens, când picioarele nu mai ascultă, de deconectare, de mine, cel care crede și nu pune de ce-uri.

N-a prea fost Radu la festivaluri, poate pe la concerte, adică la concerte sigur, dar ele durează mai puțin de cât durează o țigaretă atunci când iubești muzica pe care o auzi. Așa că, let s make it longer. Anul 2016 este bogat în festivaluri de muzică la fel cum a fost și este în festivaluri de film și teatru. Cred că ieșim de sub o carapace greu de spart, cred că schimbă ceva, cred că o mulțime de branduri vin să-i aducă pe oamenii mai aproape de muzica lor, de artiștii și actorii lor. Poate aceștia au învățat să vorbească pe limba brandurilor și ele ridică oamenii din amorțeală.

Mi-am pus în gând să gust din Electric Castle în acest an. Și, dacă știu că pe lângă toți artiștii de afară, se poate asculta Deliric și Alternosfera, torn în paharul acela mare voință și sudoare pentru un strop de culoare. În viață, în vară, în început(uri). Și cum muzica bună nu se bea de unul singur, pun anunț pe lajumate.ro să-mi găsesc însoțitoare. Hi, hi, ha, ha.

De ce v-am spus că brandurile sunt ca o fostă centralistă care face legătura între oameni? Păi, pentru că Activia este parte în aventura muzicală. Și nu doar în cele 3 festivaluri-concerte anunțate de mine mai sus, ci și în: Gărâna Jazz Festival, Muse, Spellground, Sia, George Enescu sau Cat Empire. Implicarea asta dezgheață și un nu-prea-credul ca mine și-l îndeamnă să pună pe tapet sincere aprecieri. Fiindcă ai trecut pe aici, îți dau în scris că Activia te ajută și pe tine să mergi la festival.

O să îți las exact spusele lui Cristi, care a sintetizat chestiuța asta. Așdar, cum faci? Cumperi unul dintre sortimentele Activia de băut, intri pe activia.ro (sau trimiți SMS la 1772), îți lași datele și numarul de bon și asa te-ai înscris în competiție. Pentru a-ți dubla șansele, creează-ți propria melodie, dă-i share pe Facebookul unui prieten cu care vrei să te bucuri de experiență.

Poate ne ciocnim muzicile pe acolo în semn de mulțumire că ai făcut exact cum e scris mai sus. Iar ca treaba să fie treabă, plusez și Electric Train-ul ce duce la Electric Castle 2016, în viteza muzicii și a bunului gust. Dar asta este o altă băutură pentru o altă seară. Cu bini 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *