5 cărți pe care să le citești vara asta

De când am descoperit faptul că-mi place să citesc cărți destul de mult, m-am și împrietenit cu persoane care au aceleași interese și cu care am legat de-a lungul anilor prietenii destul de tari, întâlnind oameni de la care am lucruri de învățat.

Ca o discuție între doi cititori, am fost întrebat la un moment dat ce cărți recomand și am ales să fac un articol în care să prezint foarte scurt 5 cărți pe care le poți citi cu ușurință vara asta și din care ai ceva de învățat cu siguranță.

1. Sistemul Maestrului de Charles F. Haanel – cartea e scrisă de un fost mason de grad 33, asta cel puțin din ceea ce ne-a pus la dispoziție internetul respectiv Wikipedia în care, pe scurt, autorul ne prezintă puterea creatoare a gândului și faptul că orice e posibil dacă într-adevăr credem în el.

2. Conversații libere de Robert Scoble și Israel Shel – în această carte cei doi autori ne vorbesc despre blogging, afaceri și succes-ul în PR, demonstrându-ne cum blogurile noastre pot fi unelte foarte bune de marketing.

3. 100 de căi spre fericire de Timothy J. Sharp – după cum ne sugerează descrierea cărții, aceasta e un ghid pentru oamenii (prea) ocupați să fie fericiți. Cele 100 de căi reprezintă 100 de capitole în care autorul ne prezintă metode pentru a deveni mai fericiți.

4. Dezvăluiri din invizibil de Florin Gheorghiță – recomand cartea această oamenilor pasionați de paranormal și spiritualitate. Dacă sunteți mai slabi de înger și vă speriați repede când auziți de spirite atunci nu cred că e indicat să o citiți.

5. Îngerul a strigat de Fănuș Neagu – o carte destul de veche, dacă pot spune așa, pe care probabil mulți au citit-o de când erau în școala generală. Eu n-am avut parte de ea pe vreme aia însă după ce am aflat că există și m-am interesat despre ce e vorba-n ea am cumprat-o imediat. Pe aceasta nu o să v-o mai descriu, știu că și misterul are farmecul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *