Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia?

Ape translucide, soare arzător, un popor primitor și preparate delicioase…acest paradis există în realitate și este accesibil tuturor. Am selectat pentru voi câteva din cele mai frumoase plaje din Grecia.

Navagio, Zante. Situată în extremitatea nordică a insulei Zante (Zakynthos), plaja Navagio este una din cele mai cunoscute plaje din Grecia. Este accesibilă cu vaporul din Porto Vromi sau cu mașina.

Tsigrado, Milos. Această plajă sublimă se află în partea de sud a insulei Milos. Un adevărat paradis pentru iubitorii de apă turcoaz și de nisip alb. Un peisaj cu adevărat idilic.

Lalaria, Skiathos. Situat în extremitatea nordică a insulei Skiathos, plaja Lalaria este dominată de faleze superbe. Este vorba de o plajă protejată accesibilă doar cu vaporul.

Paleokastritsa, Corfu. Paleokastritsa este o plajă din Corfu extrem de populară în rândul turiștilor datorită locurilor ideale pentru scufundări datorită apei sale limpezi. Locuitorii de pe insula Corfu o consideră cel mai frumos loc de pe insulă.

Perissa, Santorini. Situată în Santorini, plaja Perissa este o plajă cu nisip negru. Aici turiștii au posibilitatea de a admira apusuri de soare pur și simplu magnifice.

Panormos, Mykonos. Chiar dacă plaja Panormos nu este foarte mare, este populară și extrem de frumoasă. Pentru a evita aglomerația îți recomandăm să vii aici spre sfârșitul zilei.

Balos, Creta. Vis-a-vis de insula Gramvoussa, vei descoperi o lagună sublimă cu apă turcoaz și plaja Balos. Acoperită cu nisip alb, fin, această plajă îți va lăsa impresia că te afli la capătul lumii.

Elafonissi, Creta. Chiar dacă această plajă magnifică este accesibilă doar la picior sau înot prin intermediul unei lagune, vei întâlni aici o mulțime de turiști. Nu vei regreta efortul depus pentru a ajunge aici deoarece nisipul roz este sublim.

Voidokilia, Peloponez. Această plajă este de vis deoarece este amintită în Odiseea lui Homer. Situată la 12 kilometri de orașul Pylos, această plajă este situată în apropiere de satul Petrochori.

Un comentariu la „Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *