Cele mai bune seriale despre dans pe care trebuie să le vezi

Daca esti indragostit si tu de a sasea arta si vrei sa te delectezi cu cele mai bune si cele mai frumoase seriale despre dans, iata care sunt titlurile pe care sa le descoperi neaparat.

Tiny Pretty Things. Atunci cand serialul Gossip Girl intalneste serialul Pretty Little Things, si mai ales intalneste si lumea dansului, rezultatul este Tiny Pretty Things. Este adaptarea romanului cu acelasi nume, scris de catre Sona Charaipotra. Urmarim aici aventurile lui Neveah, acceptata la Archer School of Ballet din Chicago dupa ce un elev model cu o cariera stralucita a fost impins de pe acoperisul scolii.

Pe langa cele mai frumoase decoruri si cea mai frumoasa coregrafie care ne face sa vrem sa ne apucam de balet, castingul este si el unul extrem de reusit.

Fame. In anul 1982, micile ecrane au fost zguduite de un program care in zilele noastre a devenit unul cult. Este vorba despre Fame care ne prezinta niste tineri frumosi si foarte talentati care intra la School Of Performing Arts din New York, pentru a invata sa devina dansatori, cantareti sau actori.

Un, dos, tres. Este un serial care ne prezinta viata de zi cu zi a unor tineri si a profesorilor de la academia Carmen Arranz, care promite sa ii transofrme in adevarati profesionisti ai spectacolului. In program- dans, cantece, acting si bineinteles, povesti de iubire, de prietenie si de rivalitate. Foarte repde, serialul spaniol a devenit extrem de celebru in lumea intreaga.

On Pointe. Daca vrei sa afli mai multe despre dansul clasic si despre mediul acesta, al profesionistilor, este serialul la care trebuie sa te uiti. Celebra School of American Ballet din New York si-a deschis portile pentru camere si vom vedea aici elevi de toate varstele care isi pregatesc viitorul sperand sa ajunga la cele mai prestigioase spectacole sau sa devina stagiari la cele mai faimoase trupe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *