Cele mai bune seriale la care să te uiți dacă ți-a plăcut The Queen’s Gambit

The Queen’s Gambit este un serial fenomen. Unul din cele mai bune seriale ale anului 2020. Si daca esti inca neconosolat din cauza faptului ca s-a incheiat deja, iata cele mai bune seriale similare la care sa te uiti.

Godless. The Queens’s Gambit nu este primul serial al lui Scott Frank pentru Netflix. Acum ceva vreme a mai scos inca un mini-serial foarte apreciat. Si chiar daca nu este atat de popular, merita atentia ta. Godless este un western femininst care ne face sa ne gandim putin la urmatoarea sa opera, despre o comunitate de femei care trebuie sa se protejeze de un om care nu respecta legea.

The Honourable Woman. The Queen’s Gambit se poate remarca si prin subtilitatea temelor sale. Este un serial feminist si responsablizant. Si acest lucru ne duce cu gadul la un alt serial HBO, The Honourable Woman. Nessa Stein este o femeie de afaceri de origine evreiasca care este implicata intr-o intriga misterioasa.

Unorthodox. Daca vorbim despre seriale Netflix cu cele mai interesante intrigi, Unorthodox face si el parte din aceasta categorie. Este un serial bazat pe memoriile lui Deborah Feldman, o tanara care fuge din strcta comunitate evreiasca din New York unde a crescut, pentru a incerca sa traiasca o noua viata.

Unbelievable. Un alt serial Netflix ispirat din femei adevarate. Aici ni se povesteste ancheta dusa de doua femei pentru a prinde un violator care a distrus viata a mai multe femei. Este un thriller cu o perspectiva feminista.

Little Fires Eerywhere. Nu are multe lucruri in comun cu The Queens’ Gambit, dar este un at serial care pune in valoare femeile. Reese Witherspoon si Kerry Washington joaca aici doua mame foarte diferite, capabile de orice pentru copiii lor, pentru a apara modul lor de viata si ideea de maternitate pe care o cred cea mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *