Cum e cu timpul liber

Mai nou o zi nu mai are suficiente ore. Avem impresia că ziua s-a scurtat și nu mai apucăm să facem tot ceea ce ne propunem. O fi tehnoogia de vină? Cine știe. Adevărul e că după o zi de muncă, în acele puține ore libere, trebuie cumva să ne relaxăm.

Fiecare o face în felul său. Unii la o bere cu prietenii, alții la o plimbare. Unora le place să iasă la film sau în club, mie.. Cam greu de spus. Eu le-aș face pe toate, dar în cele din urmă nu fac niciuna. Deseori sunt atât de obosit încât nici să mă întind până la telecomandă nu pot, ba chiar adorm în timp ce mă gândesc să fac asta.

Totuși, în zilele când sunt liber și odihnit mai reușesc să ies la câte o plimbare, însă în marea parte a timpului rămân la filme. Aleg să mă odihnesc, decât să fac o altă activitate care să mă obosească la sârșit de zi. Poate sunt eu mai leneș sau nu îmi plac prea multe, dar eu consider că o activitate care să fie doar relaxantă în timpul liber, nu e suficient.

Cunosc persoane care lucrează din greu și preferă să își petreacă concediul vizitând, făcând excursii sau mergând la mare, iar la sfârșit de concediu sunt mai obosiți decât la început. Poate lor le place, însă mie.. Nu văd care mai e rolul concediului dacă nu pentru odihnă. Dacă ai o familie și vreți să vizitați, nu zic că nu, dar cu limită totuși. Trebuie să ne gândim și la ziua de mâine.

Voi ce părere aveți? Cum vă petreceți timpul liber? Ce vă place să faceți? Hai că nu cred că sunt atât de diferit. Fiecare are o altă părere și își trăiește viața într-un mod diferit, depinde de personalitate și de locul de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *