Galaxy S11 așteptat în 11 februarie alături de Galaxy Fold 2

2019 ajunge la sfarsit si, pe langa numeroase retrospective si rezolutii, industria tehnologiei se pregateste de evenimentul de la Las Vegas din 2020. Conform previziunilor, Samung nu ne rezerva prea mai surprize.

Prefera sa evite lotul distractiilor in primele doua luni ale anului si va organiza propriul sau eveniment, intre CES si MWC 2020. Si, daca scurgerea de informatie este exacta, va fi cu adevarat un eveniment extrem de asteptat si analizat de o lume intreaga. De mai multi ani deja, Samsung dezvaluie noile smarthone-uri din gama Galaxy S in fiecare an, in martie sau in februrie. Majoritatea acestor evenimente au loc la sfarsit de februarie, in ajun de Mobile World Congress, chiar daca Samsung a facut uneori unele exceptii. Galaxy S8 a fost intarziat in urma cu cativa ani din cauza bateriei lui Note 7 si Galaxy S10 a precedat salonul cu cateva saptamani inainte, anul trecut, pentru ca Samsung sa poata fi primul fabricant din lume care dezvaluie un smartphone pliabil.

Altfel spus, nimic revolutionar deoarece Samsung a ales sa isi faca marile anunturi inainte de MWC care are loc de obicei la sfarsitul lunii februarie. Insa, de data aceasta, ar putea face o exceptie si sa isi organizeze evenimentul mai devreme. Conform surselor, evenimentul Unpacked 2020 organizat de Samsung va avea loc pe data de 11 februarie la San Francisco.

Un al doilea smartphone pliabil. Galaxy Fold 2 ar trebui sa isi faca aparitia in egala masura, ar putea fi vedeta principala a acestui eveniment organizat de Samsung. Smartphone-ul pliabil cu clapeta ar putea beneficia de un strat protector din sticla deasupra ecranului in locul unui plastic fragil, insa flexibil. Pretul va fi in egala masura principala problema pe care constructorul o va lamuri in ziua respectiva.

Si alte anunturi sunt asteptate pentru acest eveniment precum cel al castilor Galaxy Buds 2. Vor fi mai putin spectaculoase decat cele doua smartphone-uri prezentate, Galaxy S11 si Galaxy Fold 2 insa ar putea oferi imbunatatirile necesare accesoriilor audio. Este de ajuns sa spunem ca Samsung a prevazut o zi mare pentru fanii sai si pentru spectatori pe data de 11 februarie. In plus, Samsung va urca pe scena si la CES 2020, la inceputul lunii viitoare pentru a anunta smartphone-urile Galaxy S10 Lite si Note 10 Lite dar poate si tableta Galaxy Tab S6 5G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *