Gama de smartphone-uri Huawei Mate 30

Toata lumea se pregateste intens pentru IFA 2019 care isi deschide portile incepand cu data de 6 septembrie. Insa, cum este deja obiceiul de cativa ani buni, marii actori de pe piata smartphone-urilor au evitat sa faca cateva din cele mai importante anunturi, prefera sa faca acest lucru in timpul acestui eveniment. Samsung spre exemplu a lansat deja gama Galaxy Note 10 luna trecuta. Huawei din contra, prefera sa isi organizeze propriul eveniment, odata ce agitatia specifica evenimentului IFA 2019 va trece.

Am auzit deja o multime de zvonuri si speculatii cu privire la smartphone-urile ce alcatuiesc gama Huawei Mate 30 insa in acest articol venim cu ceva oficial, lansarea gamei Mate 30 va avea loc joi, 19 septembrie in timpul unui anunt de lansare ce va avea loc la Munchen.

Conform contului oficial de Twitter Huawei Mobile, este timpul sa iti notezi in agenda aceasta data, 19 septembrie. Zvonurile sugereaza ca noile aparate din gama Huawei Mate 30 vor fi dotate cu capacitati impresionante, mai ales in ceea ce priveste partea foto. In ceea ce priveste restul caracteristicilor, stim deja ca Mate 30 Pro se va putea mandri cu un procesor Kirin 990 care va fi dezvaluit la cateva saptamani dupa IFA 2019.

Android sau Harmony OS? Odata ce stiu deja data oficiala a lansarii noilor telefoane din gama Huawei Mate 30, intrebarea ce a ramas pe buzele tuturor este urmatoarea – daca acesta vor dispune sau nu de aplicatiile si serviciile Android, extrem de utilizate de Google. In realitate, vestea conform careia smartphone-urile Mate 30 nu vor putea probabil sa foloseasca serviciile Google, nici aplicatiile, din cauza neintelegerilor comerciale inca de actualitate dintre SUA si China, vor anima fara indoiala conferinta de presa. Este posibil ca Google sa ceara un ragaz pentru Huawei Mate 30 insa, daca nu este cazul, Huawei va trebui sa conteze pe propriul sau HarmonyOS. Nu stim inca cum se vor derula lucrurile in acest sens inainte de a vedea aceste smartphone-uri lansate.

Ne asteptam la cel putin un Mate 30 si un Mate 30 Pro. Imaginile divulgate ne arata un bloc de camera circular care ar putea gazdui pana la 4 obiective foto. Conform zvonurilor, incarcarea fara fir va fi mai rapida, insa toata atentia va fi indreptata asupra performantelor si aplicatiilor. Conceptia ar trebui sa fie una analoga spre deosebire de predecesorii sai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?