La ce ne uităm în ianuarie pe Netflix?

Intre sezonul 2 al serialului Sex Education si noul film Uncut Gems, catalogul Netflix din ianuarie 2020 ne promite o multime de productii noi si interesante.

Pentru a incepe cu bine anul 2020, Netflix a prevazut o multime de productii interesante, incepand cu sezonul 2 al serialului Sex Education, un serial original in care Gillian Anderson interpreteaza solul unei terapeute sexuale, mama celibatara a unui adolescent. Platoforma vine in ianuarie si cu serialul nordic Ragnarok dar si cu un sezon nou al serialul Chilling Adventures of Sabrina.

Sex Education, sezonul 2 incepand cu 17 ianuarie. Mama sa este sexolog insa Otis, un elev de liceu, nu cunoaste inca activitatea sexuala. Maeve, mai rebela decat el, il convinge sa infiinteze o celula de terapie sexuala in sanul liceului. In timp ce am adorat primul sezon asteptam cu nerabdare continuarea acestei comedii dramatice britanice care abordeaza sexul la adolescenti, fara rusine si cu bunavointa.

Chilling Adventures of Sabrina, sezonul 3, 24 ianuarie. Vrajitoarea noastra preferata, Sabrina Spellman se reintoarce pe Netflix pentru un al treilea sezon. Intr-un teaser de doar cateva secunde o putem observa pe tanara vrajitoare intr-o pelerina de culoare rosie, inconjurata de fum. O voce anunta Bine ai venit in Infern.

Grace and Frankie, sezonul 6, 15 ianuarie. Prin intermediul contului de Twitter, special conceput pentru acest serial am aflat la inceput de decembrie de reintoarcerea pe micile ecrane a lui Jane Fonda si Lily Tomlin aka Grace Hanson si Frankie Bergestein, prietene inseparabile de cand sotii lor, avocati in cadrul aceluiasi cabinet, le-a anuntat ca au o relatie de iubire.

Ragnarok, sezonul 1, 31 ianuarie. In acest nou serial original, made in Norvegia, suntem, de data aceasta, scufundati in mitologia nordica. In inima unei regiuni rurale norvegiene, in cadrul liceului din oraselul fictiv Edda, un grup de adolescenti asisita neputinciosi la schimbari climatice violente. Sunt convinsi de faptul ca aceste fenomene anunta Ziua Judecatii, Ragnarok in norvegiana.

Spinning Out, sezonul 1, 1 ianuarie. In acest serial inedit, Kat Baker, patinatoare artistica isi vede cariera sportiva amenintata dupa o cadere teribila. In timp ce se straduieste cu disperare sa isi salveze cariera olimpica, tanara femeie va fi nevoita sa traverseze un numar mare de obstacole, atat pe gheata cat si in viata de zi cu zi.

Messiah, sezonul 1, 1 ianuarie. Un barbat carismatic seamana haosul in cadrul peisajului geopolitic mondial. Sustine ca este fiul lui Dumnezeu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?