Morțile din serialele cele mai șocante din 2019

2019 este un an plin de morti pentru seriale. Dovada in acest articol cu mortile din seriale cele mai socante din 2019, cel putin pentru moment. Oare ar mai trebui sa precizam ca acest articol este plin de spoilere? Cred ca Nu….

Logan, Veronica Mars. Nu ii mai multumim lui Rob Thomas pentru ca a readus serialul pe micile ecrane, deoarece a omorat unul din cele mai simpatizate personaje de catre fani. Dragut…

Tiffany, Orange Is The New Black. Teribila ultima scena pentru Tiff. Aceasta moare dupa ce s-a reapucat de droguri. Ce e si mai dificil? Cade din nou in patima drogurilor din cauza faptului ca are impresia ca nu a reusit la examene in timp ce situatia sta chiar pe dos…

Billy, Stranger Things. Detestabil la inceput, Billy incepe sa seduca din ce in ce mai multi fani ai serialului, care afla din ce in ce mai multe depsre trecutul sau teribil. Rest in peace,ingeras.

Nairobi, La Casa de Papel. Este foarte dificil sa ne dam cu parerea despre cazul lui Nairobi, deoarece nu stim cu exactitate daca aceasta a murit sau nu. Partea a treia s-a incheiat in mare suspans cu privire la starea sa. Dar avand in vedere cantitatea de sange pe care pare sa o fi pierdut, ne vine greu sa credem ca a supravietuit cu adevarat.

Daenerys, Game Of Thrones. Un destin foarte trist pentru Mama Dragonilor, omorata de cel pe care il iubea. Fanii sunt extrem de furiosi din aceasta cauza.

Theon, Game Of Thrones. « You’re a good man, Theon”. Dar in mod evident, acesta nu a avut nicio sansa in fata Cavalerului noptii.

Rue? Euphoria. Un mare semn de intrebare si suspans si in ceea ce o priveste pe Rue. Minunatul personaj al lui Zendaya s-a reapucat oare de droguri? A facut oare o supradoza? Raspunsul in sezonul 2.

Daniel, Years and Years. O scena teribila, teribila pentru Daniel, dar si pentru fani in acelasi timp. Cel care a vrut sa il aduca in mod ilegal pe barbatul pe care il iubea, moare inecat la doar un kilometru de pamanturile engelzesti. Socul este total.

Eve? Killing Eve. Villanelle o impusca pe Eve la finalul sezonului 2. Un lucru e sigur- cele doua nu au incetat sa se caute si sa se atate reciproc. Dar oare Eve a murit sau nu? Ramane de vazut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?