Noutăți Netflix pentru luna decembrie

Winter is coming! Deci cel mai bun anotimp pentru a sta sub patura groasa, in pijama pufoasa pentru a sta in fata platformei Netflix si a te bucura de cele mai frumoase noutati. Si pentru luna decembrie, pentru sarbatori mai ales, Netflix are un meniu gigant!

Iata deci care sunt serialele noi:

Private Lives, din 3 decembrie. Intr-o lume in care confidentialitatea datelor nu mai exista, o banda de escroci descopera un complot orchestrat de catre guvern si o societate secreta.

Do Do Sol La La Sol, sezonul 1 din 3 decembrie. Dupa ce a cunoscut gloria, un pianist vede cum carierea sa intra in declin. Dar crezand in steaua sa cea buna, nu se lasa descurajat.

Selena, serialul, sezonul 1, din 4 decembrie, sprijinita de familia sa, Selena, o tanara cantareata de origine mexicana devine o adevarata vedeta a muzicii. Dar succesul are si un revers al medaliei.

Alice in Borderland, sezonul 1, din 10 decembrie. Un tanar pasionat de jocuri video, ajunge cu prietenii sai intr-un Tokyo alternativ unde trebuie sa dispute runde periculoase pentru a putea supravietui.

Haosul din urma ta, din 11 decembrie. O profesoara ajunsa la un nou liceu, bantuita de o moarte care a avut loc cu cateva saptamani inainte, incepe sa se teama pentru viata sa. Este noul serial al creatorului Elite, al carui sezon 4 este foarte asteptat.

Tiny Pretty Things, sezonul 1, din 14 decembrie. Atunci cand o stralucita eleva de la o prestigioasa scoala de dans este eliminata, cea care o inlocuieste descopera ca aici exista o lume unde competitia este devastatoare si unde toate loviturile sunt permise.

Bridgerton este un serial inspirat de romanul lui Jane Austen care urmareste destinul celor 8 frati si surori si familiei in cautarea sufletului pereche. Decorurile sunt perfecte si reconstruirea splendida.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?