Noutăți Netflix pentru luna decembrie

Winter is coming! Deci cel mai bun anotimp pentru a sta sub patura groasa, in pijama pufoasa pentru a sta in fata platformei Netflix si a te bucura de cele mai frumoase noutati. Si pentru luna decembrie, pentru sarbatori mai ales, Netflix are un meniu gigant!

Iata deci care sunt serialele noi:

Private Lives, din 3 decembrie. Intr-o lume in care confidentialitatea datelor nu mai exista, o banda de escroci descopera un complot orchestrat de catre guvern si o societate secreta.

Do Do Sol La La Sol, sezonul 1 din 3 decembrie. Dupa ce a cunoscut gloria, un pianist vede cum carierea sa intra in declin. Dar crezand in steaua sa cea buna, nu se lasa descurajat.

Selena, serialul, sezonul 1, din 4 decembrie, sprijinita de familia sa, Selena, o tanara cantareata de origine mexicana devine o adevarata vedeta a muzicii. Dar succesul are si un revers al medaliei.

Alice in Borderland, sezonul 1, din 10 decembrie. Un tanar pasionat de jocuri video, ajunge cu prietenii sai intr-un Tokyo alternativ unde trebuie sa dispute runde periculoase pentru a putea supravietui.

Haosul din urma ta, din 11 decembrie. O profesoara ajunsa la un nou liceu, bantuita de o moarte care a avut loc cu cateva saptamani inainte, incepe sa se teama pentru viata sa. Este noul serial al creatorului Elite, al carui sezon 4 este foarte asteptat.

Tiny Pretty Things, sezonul 1, din 14 decembrie. Atunci cand o stralucita eleva de la o prestigioasa scoala de dans este eliminata, cea care o inlocuieste descopera ca aici exista o lume unde competitia este devastatoare si unde toate loviturile sunt permise.

Bridgerton este un serial inspirat de romanul lui Jane Austen care urmareste destinul celor 8 frati si surori si familiei in cautarea sufletului pereche. Decorurile sunt perfecte si reconstruirea splendida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *