Uleiul de avocado: un nectar cu numeroase beneficii pentru piele

Extras din pulpa fructului, uleiul de avocado dispune de proprietăți ancestrale care vor reda suplețea și strălucirea pielii și părului. Optează pentru un ulei bio 100% pur și natural, extra virgin, presat la rece.

Un ulei hrănitor pentru piele. Uleiul de avocado este unul din cele mai bogate uleiuri, datorită unei compoziții extrem de generoase. Un ulei hrănitor și dotat cu proprietăți penetrante excepționale. Uleiul de avocado are capacitatea de a reda suplețea și elasticitatea pielii. Se poate amesteca cu ulei esențial de lavandă, de patchouli sau de mușețel. Proprietățile sale active fac din el un aliat de preț al pielii uscate, protejând filmul hidrolipidic, un film protector ce acoperă suprafața pielii. Amestecat cu aloe vera, uleiul de avocado reprezintă cea mai hrănitoare mască împotriva pielii uscate.

Un nectar anti-age. Uleiul de avocado reprezintă un excelent ulei anti-age datorită numeroșilor antioxidanți conținuți. Permite lupta împotriva radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. Uleiul de avocado este bogat în acid oleic, o lipidă care face parte din acizii grași polinesaturați. Extrem de nutritiv pentru piele, uleiul de avocado o face mai suplă și mai catifelată. Acest tip de ulei fortifică epiderma consolidând bariera hidrolipidică. Se poate aplica pe conturul ochilor, zonă în care pielea este mai fină și mai fragilă pentru a lupta împotriva apariției ridurilor.

Benefic pentru păr. Uleiul de avocado vine cu o mulțime de beneficii pentru părul deteriorat și uscat. Puterile sale regenerante sunt mai interesante decât în cazul altor uleiuri. Dacă părul tău are tendința să se îngrașe rapid atunci trebuie să eviți acest tip de ulei. Pentru a beneficia de beneficiile sale, aplică uleiul de avocado sub formă de mască și lasă-l să acționeze timp de 20 de minute. Acoperă părul cu un prosop. Clătește părul cu apă călduță. Această mască se poate aplica de două ori pe săptămână pentru obținerea unui păr mai viguros și mai strălucitor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?